דרושים פוסט-דוקטורנטים למחקר על האקולוגיה והאבולוציה של עכבישני מערות

TWO POST-DOCTORAL RESEARCH POSITIONS ARE AVAILABLE AT THE ISRAEL NATIONAL ARACHNID COLLECTION, THE HEBREW UNIVERSITY OF JERUSALEM, ISRAEL

We are looking for two enthusiastic post-doctoral researchers (max. three years after obtaining a PhD degree) to join our projects exploring the ECOLOGY AND EVOLUTION OF CAVE ARACHNIDS supported by the Israel Science Foundation (ISF), and the Bi-National Science Foundation (BSF & NSF-BSF, in collaboration between Dr. Efrat Gavish-Regev & Prof. Prashant Sharma). The position is a two-year term and will take place at The Hebrew University of Jerusalem, Israel, and will include training visits at Sharma’s lab at The University of Wisconsin-Madison .

for more details click on the picture

Applications should be directed to Dr. Efrat Gavish-Regev (Efrat.Gavish-Regev@mail.huji.ac.il).