הכנס השנתי של העמותה לזואולוגיה בישראל יתקיים השנה בחנוכה באוניברסיטה העברית! (פרטים בפנים)

הכנס השנתי של העמותה לזואולוגיה בישראל יתקיים השנה בקמפוס אדמונד י. ספרא של האוניברסיטה העברית, ביום ראשון, 29 בדצמבר 2019, א' טבת תש"ף (נר שביעי של חנוכה).

פרטים נוספים וקישור להרשמה לכנס באתר העמותה: https://israelzoosociety.wixsite.com/isrzoosoc/2018

.תוכלו לקרוא את הקול הקורא והפרטים לגבי הרשמה והשתתפות בכנס באתר העמותה וגם בקישור הזה.

להלן נקודות חשובות מתוכו:

תאריך אחרון להגשת תקצירים והרשמה – 1.11.2019.

תאריך אחרון להרשמה מוקדמת בתעריף מוזל לשאר המשתתפים – 1.11.2019.

מציגי כרזות שמעוניינים להשתתף גם ב"חשיפת הכרזות" – אנא הודיעו ל-לבעז שחם עד לתאריך 1.11.2019.

המעוניינים להציב דוכנים ביום הכנס – אנא הגישו בקשה לענת ברנע עד לתאריך 29.11.2019.

סטודנטים המעוניינים להשתתף בארוחת צהרים עם המרצה האורחת מחו"ל, פרופ' Goswami – אנא הגישו בקשה לגילה כחילה בר-גל עד לתאריך 1.12.2019.

להתראות באוניברסיטה העברית בחנוכה תש"פ,

הוועדה המארגנת: ד״ר אפרת גביש-רגב, פרופ׳ אריאל צ׳יפמן, פרופ׳ גילה כחילה בר-גל, פרופ׳ דרור הבלנה; וועד העמותה לזואולוגיה בישראל.